Teleconsultatie Huid, -en vacht problemen

Raadpleeg online met Olaf van Beek. huid,- en vacht specialist voor honden, via video, telefoon of e-mail . 


Teleconsultaties zijn nu beschikbaar! Olaf van Beek is toegewijd aan het bieden van voortdurende begeleiding en ondersteuning bij huid en vachtproblemen.

Een consult zal huisdier en baasje helpen door huid- of vacht problemen grondig aan te pakken, inclusief jeukbeheersing, allergiemanagement op lange termijn, bespreking van geïndividualiseerde behandelingsopties en voedingsadvies. Olaf helpt u de ernst van de huidproblemen van uw huisdier te begrijpen en hoe het beste te beheersen van hun aandoeningen, zodat terugkerende problemen of progressieve chronische complicaties niet optreden.

Waarom kiezen voor online huidconsulten?

iedereen met een huisdier dat huid,-en /of vachtproblemen heeft heeft  er baat bij om een afspraak te maken met Olaf van Beek.  
 Doordat Olaf de meeste problemen zeer goed kan oplossen hoeft u niet  naar een Dierenarts toe en kunt u als het nodig is met uw huisdier naar een rustige geen stressvolle omgeving om onderzocht te worden. Het belangrijkste is dat uw huisdier zich zo comfortabel mogelijk voelt. Het is voor Olaf belangrijk om de kwaliteit van leven van uw huisdier te verbeteren. De waarden bij Olaf van Beek zijn zorgzaam, deskundig, betrouwbaar, grondig en ondersteunend, niet alleen voor honden maar ook voor andere gezelschapsdieren. 

Maak nu een afspraak, het is GRATIS!

Afspraak met Olaf via Facetime, Telefoon, of Email

Bel: 0654607119

© 2017 - 2022 Van Beek dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel