LANGDURIGE NATUURLIJKE HONDENKLUIVEN

Bent u op zoek naar duurzame hondenkauwsnacks die zowel gezond als natuurlijk zijn voor uw hond? Zo ja, dan bent u op de juiste plek! We bespreken enkele van de langst meegaande hondenkauwsnacks op de markt. We zullen ook hun gezondheidsvoordelen onderzoeken om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van een traktatie voor uw hond. Dus als u uw hond iets natuurlijks en toch lekkers wilt geven om op te kauwen, lees dan verder en ontdek welke langdurige hondenkluif geschikt voor hem of haar zou kunnen zijn.

VOORDELEN VAN LANGDURIG KAUWEN VOOR HONDEN

Langdurige kauwsnacks voor honden kunnen een scala aan voordelen bieden voor uw huisdier, waaronder tandheelkundige voordelen en het helpen verminderen van angst. Kauwen kan helpen om hun tanden schoon en gezond te houden, omdat langdurig kauwen helpt om tandsteen en tandplak te verwijderen. Kauwen helpt ook om angstgevoelens te verminderen, omdat er endorfine vrijkomt. Als uw hond de neiging heeft om destructief te zijn wanneer hij zich angstig voelt, kan een hondensnoepje hem helpen om ergens op te kauwen Kauwen kan ook helpen om uw hond bezig te houden en verveling te verminderen. Deze kauwsnacks zijn niet alleen een smakelijke traktatie voor uw hond, ze kunnen ook helpen om hun kaak te versterken en ze mentaal gestimuleerd te houden.

BESTE LANGDURIGE HONDENKAUWS

RUNDERHUID Natuurlijke runderhuid is een uitstekend alternatief voor commerciële ongelooide huid. Het zit boordevol essentiële voedingsstoffen en mineralen die gunstig zijn voor de gezondheid van uw hond en zorgen voor een smakelijke en langdurige kauwervaring. Runderhuid is eiwitrijk en bevat verschillende vitamines en mineralen zoals zink, ijzer, magnesium, fosfor, selenium en vitamine A & E.

Runderhuid 

BULLEPEZEN Bullepezen zijn gemaakt van de penis van de stier. Hoewel dit misschien vreemd klinkt, zijn ze vanwege hun duurzaamheid een populaire natuurlijke hondentraktatie. Bullepezen zijn een geweldige bron van eiwitten en bevatten essentiële vitamines die helpen uw hond gezond te houden. Ze hebben ook een natuurlijke rundvleessmaak waar honden dol op zijn. Bullepezen gaan lang mee, dus ze zijn ideaal voor stevige kauwers en grote honden. Ze zijn ook licht verteerbaar en zeer veilig omdat ze geen botten bevatten die kunnen versplinteren. 

VARKEN EN RUNDEROREN Varkensoren en runderoren zijn uitstekende, langdurige, natuurlijke kauwsnacks voor honden. Varkensoren zitten boordevol eiwitten, vitamines, mineralen en antioxidanten, waardoor ze een uitstekende voedingsbron zijn voor uw hond. Rundernoren bevatten minder vet dan varkensoren, dus ze zijn beter als u gezondheidsbewust bent over het gewicht van uw hond. Zowel varkens- als runderoren zijn zeer duurzaam en goed verteerbaar, waardoor uw hond urenlang kauwplezier heeft zonder enig risico. 

Runderoren

YAK-MELKSTiCKS Yaksticks zijn een natuurlijk hondensnoepje gemaakt van de melk van yaks of koeien. Deze melkrepen geven uw hond een rijke, romige en heerlijke smaak die hij niet wil neerleggen. Yaksticks zijn niet alleen zeer duurzaam, maar ze zijn ook rijk aan eiwitten, aminozuren en vitamines. Yaksticks zijn veilige kauwsnacks die kunnen helpen om verveling, angst en destructief gedrag bij honden te verminderen. Ze helpen ook om hun tanden schoon te maken terwijl ze kauwen, waardoor ze een geweldige dagelijkse traktatie voor uw pup zijn. Deze melkrepen staan ​​bekend als de sterkste en langst houdbare lekkernij op de markt.

HOEVEN Hoeven voor honden vormen een uitstekende langdurige traktatie die kan helpen uw huisdier bezig te houden en hen te voorzien van essentiële vitamines en mineralen. Ze zijn een geweldige bron van eiwitten, die helpen om hun spieren sterk en gezond te houden. Hoeven zitten ook vol met calcium, wat belangrijk is voor het behoud van sterke botten en een gezond immuunsysteem. De taaie textuur van hoeven zorgt voor langdurig kauwplezier voor uw hond en helpt angst te verminderen. Hoeven kunnen worden gevuld met verschillende vullingen, zoals pindakaas, hondenvoer of zelfs roomkaas.

Kauwhoefjes

RUNDERLUCHTPIJPEN Runderluchtpijpen voor honden zijn een langdurige en natuurlijke hondenkauw die een unieke textuur en smaak biedt waar uw hond dol op zal zijn. Ze zijn gemaakt van de luchtpijp van een koe en bevatten essentiële voedingsstoffen zoals zink, koper en selenium. De luchtpijp van rundvlees zorgt niet alleen voor een langdurige kauwtijd voor uw hond, maar het helpt ook de gezondheid van gewrichten, een verbeterde spijsvertering en een gezond immuunsysteem te bevorderen. Runder luchtpijpen helpen ook de opbouw van tandplak op de tanden van uw hond tijdens het kauwen te verminderen, waardoor het een uitstekende, langdurige traktatie is die zowel smakelijk als gunstig is voor hun algehele gezondheid. 

Runderluchtpijp

LAMSPOOTJES Lamspootjes zijn natuurlijke hondensnacks die ideaal zijn voor grote, stevige kauwers. Deze kauwsnacks zijn gemaakt van het onderbeen van lamsvlees, dat vol zit met eiwitten en essentiële vitamines en mineralen, waaronder zink, fosfor, magnesium en B-vitamines. De stevige textuur van lamspootjes maakt ze zeer duurzaam, zodat uw hond bezig kan blijven zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken dat de natuurlijke traktatie te gemakkelijk wordt vernietigd. Lamspootjesd zijn perfect voor grote honden, omdat ze lang kauwen en een goede mondgezondheid bevorderen. Ze helpen bij het verwijderen van tandplak op de tanden van uw hond tijdens het kauwen. Het verminderen van hun risico op tandvleesaandoeningen en andere tandheelkundige problemen. Naast hun langdurige eigenschappen bieden lamspootjes een unieke smaak en textuur waar de meeste honden dol op zijn. De natuurlijke smaak zal uw hond zeker blij maken en tegelijkertijd een plezierige kauwervaring bieden. 

RUNDERSNEKSPIER rundernekspier is een langdurige, natuurlijke hondenkluif waarvan honden over de hele wereld al lang genieten. Deze klassieke lekkernij is gemaakt van runderspier die is gedroogd en gedehydrateerd. De unieke textuur van Runderekspier biedt een langdurige kauwervaring voor uw hond en levert tegelijkertijd essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, zink, fosfor, magnesium en B-vitamines. Nekspier helpt de opbouw van tandplak op de tanden van uw hond tijdens het kauwen te verminderen, waardoor het een uitstekende hondentraktatie is die hem niet alleen bezig houdt, maar ook een goede tandgezondheid bevordert. Al met al is Paddywack een geweldige, langdurige, natuurlijke hondenkauw die naast belangrijke vitamines en mineralen urenlang kauwplezier biedt. Het kan aan alle soorten honden worden gegeven, aangezien paddywack in verschillende vormen en maten verkrijgbaar is. Verkrijgbaar in onze aangepaste doos.

GEMEENSCHAPPELIJKE VRAGEN OVER LANGDURIGE HONDENSNACKS 

WELK KAUWBOT S HET LANGST HOUDBAAR? Yaksticks zijn de langst houdbare hondenkluiven op de markt. Yaksticks kunnen dagen of zelfs weken meegaan! De sticks zijn gemaakt van 100% yakmelk of koeienmelk, een volledig natuurlijke, eiwitrijke traktatie die helpt om uw hond gezond en actief te houden.

WAT IS DE GEZONDSTE HONDENKLUIF? De gezondste, lang houdbare kauwsnacks voor honden zijn die met weinig vet en essentiële vitamines, mineralen en eiwitten. Een goed voorbeeld van een langdurige, gezonde hondenkauw zijn yaksticks en koeienoren, omdat deze heel weinig vet bevatten. WAT RADEN DIERENARTSEN AAN VOOR HONDEN OM TE Kauwen? Dierenartsen raden natuurlijke hondensnoepjes aan, zoals runderhuid, omdat ze veel gezonder en veiliger zijn dan gebleekte ongelooide huid. Rawhide wordt meestal gemaakt van dierenhuiden die chemisch zijn behandeld met bleekmiddel, formaldehyde en andere gevaarlijke chemicaliën. Het bleken van de ongelooide huid maakt het ook brosser en vatbaarder voor versplintering, wat bij inslikken ernstige gastro-intestinale problemen kan veroorzaken. Natuurlijke, langdurige hondenkauwsnacks zoals runderLUCHTPIJP lamspoot en rundernekspier zijn veel veiliger voor uw pup en zorgen voor langdurig kauwplezier zonder de potentiële gezondheidsrisico's.

KAN IK MIJN HOND ELKE DAG EEN KAUSNACK GEVEN? Alle langdurige hondenkauwsnacks kunnen regelmatig aan uw hond worden gegeven, maar dit varieert afhankelijk van de grootte en het ras van elke individuele hond. Voor kleinere rassen kan één keer kauwen per dag voldoende zijn om ze urenlang te vermaken en bezig te houden. Voor grotere rassen kunnen echter twee keer kauwen nodig zijn om voldoende kauwplezier en voordelen voor de tandgezondheid te bieden. Zorg er altijd voor dat u uw hond in de gaten houdt wanneer hij langdurige lekkernijen kauwt en laat hem nooit zonder toezicht achter.

ZIJN LANGDURIGE HONDENKNUFFELS VEILIG VOOR PUPPY'S? Tot een leeftijd van ongeveer 9 maanden ontwikkelen de tanden van uw puppy zich. Tijdens deze fase merkt u misschien dat uw puppy op speelgoed of meubels kauwt. Hoewel u in de verleiding kunt komen om ze een harde, natuurlijke traktatie of bot te geven, is het raadzaam om dit niet te doen, aangezien de hondensnoepjes hun tanden kunnen beschadigen. Het is beter om ze traktaties te geven die zijn ontworpen voor puppy's en zachtere kauwsnacks.

HIER EEN MOOI PAKKET MET STEVIGE KAUWARTIKELEN

Honden Traktatiebox  dit pakket staat op Bol.com en wordt gratis verzonden.


 

 


Fee

CARNIS
© 2017 - 2023 Van Beek dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel