Bestelling retourneren

Na het plaatsen van je bestelling kun je binnen 14 dagen afzien van je koop in onze webshop. 14 Dagen na de aankoop vervalt dit recht op herroeping. Geef binnen deze termijn aan ons door dat je de producten wilt retourneren en je geld terug wil krijgen. Je kunt dit doen door middel van het retourformulier dat je in je pakket vindt maar ook door ons per e-mail of telefoon op de hoogte te stellen. Na de melding van je retournering heb je nog eens 14 dagen de tijd om je producten naar ons terug te sturen.

De producten die je terug wilt sturen, doe je in een verpakking geschikt voor verzending. Bij je bestelling ontvang je een retourformulier met een retourlabel en -instructie. Op het formulier geef je aan welke producten je terugstuurt en waarom. Het formulier doe je bij de artikelen in de doos of envelop, je plakt de verpakking goed dicht en plakt het retourlabel erop. Afhankelijk van de producten die je terugstuurt, is het proces als volgt:

  • Past wat je terugstuurt in een envelop? Dan kun je die per post naar ons opsturen. Een postzegel is niet nodig.
  • Is je pakket lichter dan 31 kg en niet groter dan 175cm x 78cm x 58cm? Breng het pakket naar Van Beek dierenwinkel of naar een servicepunt van PostNL, je ontvangt hiervan een verzendbewijs.
  • Is je pakket zwaarder dan 31 kg of groter dan 175cm x 78cm x 58cm? Neem dan contact op met onze consumentenservice om een afspraak te maken voor het afhalen van je bestelling.

    Retourvoorwaarden

    Je dient je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst of binnen 14 dagen na het melden van je retour terug te sturen naar ons. Bij producten die beschadigd retour worden gestuurd zonder melding van de beschadiging bij ontvangst, ben jij als consument verantwoordelijk voor de waardevermindering. Producten waarbij je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen, worden niet vergoed.

© 2017 - 2024 Van Beek dierenwinkel | sitemap | rss