Snacks

Als smakelijk tussendoortje om je kat mee te verwennen, kun je kiezen uit onze trainers en kauwsnacks speciaal voor katten. Ze zijn gemaakt van verschillende dierlijke eiwitbronnen, 100% natuurlijk en verkrijgbaar in meerdere formaten en hardheden. Zo hebben we o.a. softies: zachte, luchtige trainers en crunchies: knapperige trainers. Stuk voor stuk onweerstaanbaar lekker!

Hersenwerk

Onze trainers zijn ideaal te gebruiken in kattenpuzzels en snuffelmatten. Je verstopt de trainers tussen de slierten van de snuffelmat of in een puzzel en je kat moet ernaar op zoek. Dit heet hersenwerk. Met hersenwerk geef je je kat een mentale uitdaging en worden zijn zintuigen optimaal gestimuleerd. Daarnaast versterkt het de band tussen jou en je kat en gaat het verveling tegen.

Kan jouw kat niet naar buiten of is hij wat langer alleen thuis? Dan biedt hersenwerk goede afleiding en uitdaging om je kat lekker (mentaal) moe te maken.

Kauwsnacks

Naast trainers hebben we ook snacks waar je kat wat langer op moet kauwen. Door het kauwen op een kauwsnack wordt het gebit van je kat op een natuurlijke wijze gereinigd. Kauwen stimuleert de speekselaanmaak en draagt daarmee bij in het voorkomen van de vorming van tandplak.

Hoeveel snacks kun je het beste aan je kat geven?

Hoe lekker je kat de snacks ook vindt, teveel is nooit goed. Voor ons is het immers ook niet goed om ongelimiteerd te snoepen. Om te bepalen welke hoeveelheid voor jouw kat genoeg is, kun je gebruik maken van de 10% regel. Hierbij geldt dat maximaal 10% van het aantal grammen aan voeding die je dagelijks aan je kat geeft, uit trainers mag bestaan. Uiteraard hoeft dit niet exact te kloppen, maar door je hier ongeveer aan te houden zorg je voor een gezonde balans.

 • Carnis Kat Eend Crunchy 75 gram
  Carnis Kat Eend Crunchy 75 gram

  Omschrijving

  Actieprijs

  Carnis eend crunchy is een smakelijk tussendoortje voor je kat met een krokante bite. De snack bevat 100% eend is helemaal natuurlijk. De crunchy is ook verkrijgbaar in kip, konijn, lam en rund.

  € 3,95
 • Carnis Kat Kip Crunchy
  Carnis Kat Kip Crunchy

  Omschrijving

  De Carnis kip crunchy is een smakelijke snack voor je kat met een krokante bite. Dit tussendoortje bestaat voor 100% uit kip en is helemaal natuurlijk. Ook verkrijgbaar in de smaken eend, konijn, lam en rund.

  € 3,95
 • Carnis Kat Kleine Visjes
  Carnis Kat Kleine Visjes

  Omschrijving

  Carnis kleine visjes zijn een lichtverteerbaar tussendoortje voor je kat. Onweerstaanbaar voor de echte visliefhebber.

  € 2,79
 • Carnis Kat Konijn Crunchy
  Carnis Kat Konijn Crunchy

  Omschrijving

  De Carnis konijn crunchy is een smakelijke snack voor je kat met een krokante bite. Dit tussendoortje bestaat voor 100% uit konijn en is helemaal natuurlijk. Ook verkrijgbaar in de smaken eend, kip, lam en rund.

  € 3,95
 • Carnis Kat Lam Crunchy
  Carnis Kat Lam Crunchy

  Omschrijving

  De Carnis lam crunchy is een smakelijke snack voor je kat met een krokante bite. Dit tussendoortje bestaat voor 100% uit lam en is helemaal natuurlijk. Ook verkrijgbaar in de smaken eend, kip, konijn en rund.

  € 3,95
 • Carnis Kat Rund Crunchy
  Carnis Kat Rund Crunchy

  Omschrijving

  De Carnis rund crunchy is een smakelijke snack voor je kat met een krokante bite. Dit tussendoortje bestaat voor 100% uit rund en is helemaal natuurlijk. Ook verkrijgbaar in de smaken eend, konijn, lam en kip.

  € 3,95
 • Carnis Kat Softy Gevogelte
  Carnis Kat Softy Gevogelte

  Omschrijving

  De Carnis gevogelte softy is een smakelijke snack voor je kat met een stevige, maar toch ook zachte bite. Dit tussendoortje bestaat voor 100% uit gevogelte en is helemaal natuurlijk. Deze zijn ook geschikt voor…

  € 3,95
 • Carnis Kat Softy Hert
  Carnis Kat Softy Hert

  Omschrijving

  De Carnis hert softy is een smakelijke snack voor je kat met een stevige, maar toch ook zachte bite. Dit tussendoortje bestaat voor 100% uit hert en is helemaal natuurlijk. Deze zijn ook geschikt voor kittens. Ook…

  € 3,95
 • Carnis Kat Spiering
  Carnis Kat Spiering

  Omschrijvingh

  Carnis spiering is een gedroogde kleine vissnack. Spiering is van nature rijk aan omega-3 vetzuren. Een gezond tussendoortje voor je kat, met een knapperige bite.

  € 2,95
 • Carnis Kat Sticks Runderdarm
  Carnis Kat Sticks Runderdarm

  Omschrijving

  Een kauwsnack voor katten? Jazeker! Onze schapendarmsticks zijn een stevige snack, waar je kat echt zijn tanden goed voor moet gebruiken. Niet alleen lekker, maar ook een natuurlijke tandenborstel! Door het kauwen op…

  € 3,95
 • Carnis Kat Sticks Schapendarm
  Carnis Kat Sticks Schapendarm

  Omschrijving

  Een kauwsnack voor katten? Jazeker! Onze schapendarmsticks zijn een stevige snack, waar je kat echt zijn tanden goed voor moet gebruiken. Niet alleen lekker, maar ook een natuurlijke tandenborstel! Door het kauwen op…

  € 3,95
 • Carnis Kat Vis Koekjes
  Carnis Kat Vis Koekjes

  Omschrijving

  Bijna rechtstreeks vanuit de zee: onze viskoekjes. Krokante koekjes in visvorm, gemaakt van haring, baars en een beetje erwt voor de stevigheid. Een lekker tussendoortje voor thuis of onderweg voor hond én kat!

  € 2,95
© 2017 - 2024 Van Beek dierenwinkel | sitemap | rss